Sunday, July 31, 2011

Salam Ramadhan Al-Mubarak

Salam everyone!


Ramadhan Kareem...kepada semua sahabat-sahabat blogger and my gentle readers. Mohon ampun dan maaf jika selama saya bersiaran disini ada terkasar bahasa, menyinggung perasaan dan gurauan yang tidak sengaja. Semoga Ramadhan kali ini lebih baik dari yang lalu. Insyaallah.


***Forgiveness is not something we do for other people. We do it for ourselves to GET WELL and MOVE ON.

P.S: thanks, Shidah! ;)

20 comments:

lemongrass said...

Kak Emily,
Hope our Ramadhan this year will be filled with ibadah and good deeds and may Allah bless our families in this holy month.

zarin said...

kak lili
selamat menyambut ramadhan dan maaf zahir batin ye..zero zero ek ;-)

iraq2malaysia said...

Ramadhan Kareem to you too kak Lili..i've been trying to comment here but failed each time I pressed publish..i wonder why?
By the way,saya tak serik nak singgah sini...in fact I will drop by every single day..ok tak?

Ibu n Abah said...

Lily laling...
selamat berpuasa dan berterawikh...

Sizuka said...

k.lili,

selamat berpuasa to u and ur family! jgn lupa bangun sahur ye. :D

Lili said...

Salam LG,

I take that as a doa..Ameen. InsyaAllah, may this Ramadhan be a blessed one for us.

Lili said...

...and thank you LG! ;)

*mata dah layu! hahahaha

Lili said...

Salam Zarin,

Sama-sama, and selamat beribadah.

Rajin-rajin buat biskut ye, pastu mintak address kak Lili kat Shidah! hehehe ;D

Lili said...

Salam Mira,

Thank you very much!

Is Blogger being 'naughty' again? Hehehe))

Oh, I'm so glad you find it at home here... Please, feel free to drop by and leave your prints here. Auwww! ;)

Lili said...

Salam Akak laling,

Dapat tak mesej I tadi? Nanti I tepek kat sini pulak bagi semua orang baca... best sesangat!

Selamat Berpuasa.

*mata saya dah tinggal 10% sejak elok habis terawih! hehee

Lili said...

Salam Shidah,

Thanks...
Sahur kan, kLili selalu masak lauk baru...ni dah risau takut terbabas! Hehe...mata dah ngantuk sgt.
Nite nite. Love you!

Wan Sharif said...

semoga ramadhan mendekatkan anda kepada redha dan rahmat Allah..

Wan Sharif said...

semoga ramadhan mendekatkan anda kepada redha dan rahmat Allah..

Cat-from-Sydney said...

Aunty Lili,
Nicole here! Brad dah bersara awal. Ni Mama first time puasa kat sini after 6 years. Kat tempat jauh tu puasa in winter ni pendek je, pukul 5 dah iftar. Nampak gaya takde ler kami dapat angpau lebih ye? Ada orang dah guna duit beli pinggan mahal tu.... purrr.....*giggles*

noir said...

slamat puasa. may allah bless us all with heightened taqwa

Lili said...

Salam Ayoh Wang,

Insyaallah. Same to you too...

Lili said...

Hi Nicole!

Kesian Brad...dia dipaksa hibernate ke, macam Anie? Hikhikhik))

Kat sini puasa year in year out sama jer..hehe...rasa cepat jer dah nak berbuka! ekekeke))

Puasa ke awak tu Nicole? Kalo tak puase penuh, takde ler angpau... Bagi piring sebiji buat cat dish, ok tak? ;p

Lili said...

Salam Noir,

Ameen to the doa.
Thanks for dropping by after so long.
How have you been? ;)

Uncle Lee said...

Hello Lili, dropped by to wish you and family, telah berlabur tirai Syaaban menjelma pula Ramadhan.
Saya ucapkan moga berjaya menunaikan puasa dengan Jayanya.
My best regards.
Lee.

Lili said...

Lee,

Thank you! ;)