Tuesday, January 11, 2011

Cer Teka...Cer Teka....

.... kat mana I berada sepanjang pagi ni? Cer teka tau! Huahuahuahuahua))))



Hik hik hik hik....I sexcited kekdahnya! Hik hik hik hik..... cer tenangkan I... cer tenangkan I!

....bersambung....

 

10 comments:

Sizuka said...

k.liliiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... how could u went go without me?? huwaaaaaaaaaa... (menangis jugak walaupun tak tau k.lili ada kat mana tu.. hehe)

lemongrass said...

Wahhhhh!!!!!
I pun excited gilers tengok banyaknya benda2 yang sungguh menggoda hati itu!!!!!!!
Be still my beating heart.....
hehehehe

Lili said...

Shidahhhhhhh..... I really didn't want to go! But, I was dragged there...hehehe!

Carry on guessing! ;=D

Lili said...

LG,

Sungguh menggoda iman, actually!

Yeah, hang on there beating heart, because what's in store in the continuation is gonna break many hearts! (agak2 ferasan ayat ni, kannn!) :))

kak ja said...

I tau Lili!! *as if I tak baca kimeng2 kat atas tu..

Ekceli pagi td u pi bekpes kat kedai nasik kandaq tu.. Time nak balik u sedaq2 u terlupa bawak duit.. Last2 u kena keja basuh pinggan mangkuk mamak tu!!

somuffins said...

yaalaaah... yalaaaah... *sambil tunduk layu jalan kedapur buat2 bukak esbok cari coklat*

Lili said...

Hahahahahahahahahahahaha)))
Ja, Ja, Ja... Dah lama I tak ketawa terbahak-bahak baca kimeng terbaik dari you! YOU and your imagination!
But I loike!

Lili said...

CS,

Yalah, yalah...jom I belikan coklat lain, sebab yg dalam esbok you tu TB dah kebas. (*buat-buat inesen, kenape somuffins berjalan tunduk sayu...menuju ke esbok);D

Shida Rahman said...

kak lili..ha.ha...tak tau la mcm mana kalu dpt pi stoke on trent.. ha.ha..lagi pengsan or menghoyan kut... gile..gile..mata tebeliak.. mcm tu baru 10% je kat stoke, ape2 pun tetap menghiburkn hati..bila tngok pinggan mangkuk ni, bila mikasa sale kak lili.. tapi mmang tk leh nk gi la....

Lili said...

Shida,

Kak Lili tumpang 'mata' Shida jer, jadiklah! Itu pun seribu rahmat dah.. hehe...

Gambar kat posting ni baru sebahagian je. Curi2 amik gambo!

Sale? Tunggu next episode of 'Cer Teka...' hahahaa!

*oops, tak sign in dah jawab komen mike, so kena word verif: hystina
Hehe, macam pernah ku dengar nama yg hampir2... hahaha! Tapi dimana ya? :=0