Sunday, October 25, 2009

HAPPY BIRTHDAY DEAR AHMAD MUKHLIS



 (Ahmad Mukhlis: beraya at Ayah/Tok Mat's house)

 Today is my nephew, Ahmad Mukhlis' birthday. Happy Birthday Amad... Ateh doakan Amad jadi anak yang paling baik dari semua yang baik-baik... hahaha! Juga jadi cucu yang 'mama' paling sayang... (Yes, cucu-cucu opah yang duduk sekali dengan opah panggil opah, - 'mama'... huh, habis dengan Ateh-ateh pun dah tersasul panggil mama bila cakap dengan Khairina dan Amad!)

Amad dah besar dah.. dah seven years old! Masa kecik-kecik, kak Umai and kak Mirah suka panggil Amad 'Jericho Rosales' sebab muka Amad macam pelakun Filipina tu. Maknanye, Amad ni encem laa!
Ok.. malas nak celoteh panjang-panjang.... Mari sama-sama celebrate birthday Amad dengan buat jamuan kat rumah masing-masing! Save banyak weh!

I Love you, Ahmad Mukhlis!

9 comments:

Shida Rahman said...

hapy besday to amad..ensem anak pn zura kiter ni. ensem mcm bapak nyer ler. rugi atehnya jauh..kalu tak sure kek besday..hasil tangan ateh makan ramai2.. Ateh, ni anak zura yg bungsu kan...

Kak Lili said...

hahaha...ye la che Shida! Anak Zura la ni...yg suka puji puji orang... suka tolong buat kek... suka kaco opah dia jugak!

Terima kasih ler atas ucapan tu... tentu Zura bca ni!

N A D E A said...

hepi besday mukhlis! :P

mysarah said...

adeq sedara saya hensem! happy birthday amad!

hj. nor said...

terima kasih semua..dah besodah the only son ni..syukur & selamat diucapkan...kami berlima meraikannya di rest hse gerik ( baki kek farihah bawak balik mrsm, kekawan dia apalagi sronok..)

dhiyara said...

happy birthday
;)

Ateh said...

Hah, nanti kitaorang balik Ipoh, mak bapak Mukhlis kena belanja makan kat Hainan tu... pekena sekali Pakeeza punya fish head curry! Ada berani?

Ateh said...

Hi dhiyara! terima kasih atas ucapan birthday tu! :)

hj. nor said...

ada lagi....