Wednesday, December 8, 2010

"At your service, hetA!"

Oh dear, it's December already! Where was I? Where the heck was I!

I've been around. Right now, I'm in Ipoh, appointing myself as my mom's cook and part-time baby-sitter to my sister's children. Things are easier when you know how to make use of your 'cheap labours'! Hehehee... my nieces and MyC are my new assistants. They want cakes, I make them bake cakes. They want mee rebus, well, you get me? :))

After four days in Ipoh, I long for my own kitchen. For the first time in my life I have to endure creaming cakes manually. Not a good exercise for my hands and shoulders :( hikhik!  Actually, part yang 'first time in my life' tu sila baca jer ye...percaya jangan!. Like I have not tried making cakes that way... 

Okay, I'll rant later. My assistants are waiting for me to sprawl myself in bed for them to massage! See? Cheap, cheap labour!

Come on girls, Heta sakit kaki! ;-D

14 comments:

Sizuka said...

K.Lili,

cheap labours are the best! hahaha.. no need to spend money to get them do whatever u want. patut la k.lili dah lama tak update blog, rupanya busy.

whenever i'm away, i miss my kitchen the most. walaupun sekarang dah jarang masak, still rindu :D

somuffins said...

Lili

Dah you kat Ipoh, camana dgn Mikasa sale?? masih ON ka??

Lili said...

Salam Shidah,

Ye, lama tak update blog, and I kinda miss my stupid blog! hahaha)))

Samalah dengan kak lili ni...bila dah hari2 masak kat my mom's, balik nanti harus rehat banyak before I start cooking again!

Lili said...

Salam CS,

Don't worry, Mikasa sales bulan January ni. Actually, I missed the November sales. Ada ke patut my friends thought I sakit masa tu! Lagi sakit tak pi sales tu...hihi

Sizuka said...

Mikasa sale?? bila?? ala CS, you kan, memang saje je nak tempt I tau. ishk! takleh jadi ni..

Lili said...

Shidah,

Mikasa sale ni kat godown in Kulim.
It is a three-day sale from Friday to Sunday. In the past, and as always, I presumed, it was/is utter chaos! Imagine, everyone is grabbing for odd crockery sets at a very reasonable price... Imagine again, for a certain amount you spent, you're entitled for numerous free gifts comprising from handsome dinner plates to exquisite pizza pans... and... I just hate to rant more!!! Hehee!

Ibu n Abah said...

lili...
you kat ipoh?
dah pekena mee kari ipoh?
kami nak pi 28Dec nanti.. insya'allah i cari jugak nanti..
hari ni hingga esok i ada kat Penang.

Lili said...

Mah,

Dah seminggu kat Ipoh, saya cuma makan sekali jer koay teow kari. Hehe, biasalah sedapnya! Tak sempat ronda2 this time around.

Wah...duduk kat ParkRoyal, eh! Saya suka Park Royal...sampai tertinggal sepasang selipar masa check-out dulu!

Saya balik Penang esok jugak, tapi time tak tentu selalunya...

Selamat Brecuti-cuti Mesia, Mah! :)

kak ja said...

Ateh kakli buli!!

kak ja said...

*kaki

Lili said...

Itula...kalau boleh dengan mak ngah mak ngah Ja sekali ateh nak buli ;p

Cian ek, itik angkat kaki sebelah tu! hehehehe)))

kak ja said...

U sepatutnya lbh kesian pd depa yg tak dan nak angkat kaki dah prettt preettt.. belemoih, I tell u!!

Lili said...

Hahahahahaha)))

Geli yek...prettt prettt tak dan cari toilet!

somuffins said...

Lili

I nak habaq kat Ja nih. Itik tu itik Harry Potter, magic wand does wonder, tak dan belemoih.