Wednesday, July 21, 2010

Huda's Big Day 2 ...

As promised, here are some of Huda's wedding photos...

Day 1 - 16th July 2010 - Akad nikah...




Day 2 - 17th July 2010 - Bersanding at the bride's house...


Dah jadi Datin.... :-)

Dato' Noor Mohamad Backer & Datin Nurhuda

Day 3 - 18th July 2010 Reception at  Equatorial Hotel, Penang...



Huda posing for Auntie Lili before we bade goodbye...
(by the way, the lady in brown tudung is not me! haha!)

Selamat Pengantin Baru, Huda dan Noor. Pengantin sekarang dalam perjalanan ke Mekah, menjalani ibadah Umrah.


6 comments:

Ibu n Abah said...

salam lili...
ini ker pengantin lelaki dari rumah purple di Penang tu?.. Sama cantik sama padan.. semuga kekal hingga keakhir hayat.

somuffins said...

lili
the bride looks a lot like you taw. Dia yg baru abis form 5 kan?

lili said...

Salam Mah,

Rasanya pengantin lelaki tu tak tinggal di rumah purple. Yang tu lain punya induk. Hehehe!

Ye, semoga mereka kekal berbahagia sampai ke akhir hayat...ameen.

lili said...

CS, CS...memandai jer! Haha! I am no where that pretty as Huda! You tau, mother dia ada iras2 Dr Marshitah Ibrahim. Ramai orang tersilap tau!

Huda is a third year medical student. You can read my posting on Everybody Loves Huda - I ada cerita pasal dia.

somuffins said...

lili
U shd write CSI.. CSI.. hehe. I dah pi intai entry ELHuda tu just to make sure that both of you n her mum have no blood related; tapikan tapi rupa dia masa pakai baju pink tu, mmg rupa you.

Lepas kawin dia tak sambong belajar ke?

lili said...

Haha CSI! Betul, I takde blood-ties dgn depa. Depa orang Kedah, I orang Perak...wlpon kan, kan, my ancestors ada sebelah Kedah gak. Ish, kena buka salasilah dah ni! :=D

Lepas kahwin sambung belajar. Dia nak title doctor tu. After all, she is one smart lass. ;-)