Tuesday, March 9, 2010

Flush With Fever...

Alamak! I didn't know my freshly written posting this morning, made it on my fellow bloggers' blog-roll! It was by a few minutes interval when I realised it was incomplete and decided to save it into my draft. Hence the lost posting for the day. And it has been hours when I had it only for two minutes on my blog! Ni nak kasi hilang title tu, akaq terpaksa come out with this silly entry...
It has become quite a habit too of posting something and withdrawing it almost instantly. Hubby says I'm so fickle-minded. So, there is no need to be alarm. Is just that the title was so bold at friends' blog-roll that I cringe and, feel like rolling and curling myself up like an armadillo! Alas, I'm only a crab...a hermit crab!

So, back into my shell. I'm grounding myself.

6 comments:

Ibu n Abah said...

lili,
u minat makan ketam masak lemak cili api?... I minat sangat... lebih2 kalau taruk nenas....
(saja nak ngusik u dan CS yg suka ketam..)
Ada orang cakap, kalau kena denggi, rebuskan ketam buat sup dan hirup kuahnya... denggi boleh baik...
wallahualam...

somuffins said...

lili, I rela temankan you masuk dalam shell. Asalkan ada laptop, jadi aje ;-)

Akak, kami bertiga (lili, Anne n CS) adalah kembaran ketam.

lili said...

Cik Mah/Akak:

Favourite aje lemak ketam nenas tu. Tapi bab ketam dengan denggi I tak penah dengo lagi... kalau daun betik buat penawar denggi tu adalah. Bagus ek, makan sup ketam sakit2! Tapi I ya ampun seafood yg rebus2 ni...tak boleh telan!


Puan Sri Som/CS,

Haha..tang Puan Sri I baru belajor dari Naz nun jauh di Norway tu!

Cramp ler sikit shell kita nak share dengan awak...Hehe! Kalau boleh bakar kek dalam shell sambil ngadap laptop, you sentiasa di alu-alukan... :)

somuffins said...

lili, Naz made me 'embrace' with that title. Heeesh, malunya.. mana nak letak muka kalau tak sumbat dalam pasir, kan kan?

Kita bukan nak share dgn awak duk sama2 dlm satu shell, tapi kita nak duk dlm pasir aje (broadband service lagi umphh, hehe)

lili said...

CS,

Besar weh penghargaan tu...nak tunggu istana beri...hmm...haremmmm! Hehe...

somuffins said...

lili,
coincidentally king n queen of norway melawat msia ... hehe, kelakor.