Thursday, September 24, 2009

Selamat Hari Raya

Free Orkut and MySpace Eid Graphics Glitters


Walaupun dah masuk malam Raya keenam, rasanya belum terlambat nak ucapkan Selamat Hari Raya!

Memang sibuk raya tahun ini di Ipoh. Macamne pun, tetap meriah dan happy dapat jumpa ramai sanak saudara jauh dan dekat. Cuma yang selalu bertandang setiap tahun tak dapat bersama-sama kami kali ni. Mereka tu seperti Hanida, Pak Yang Kamal (Mei besor), Fuad dan Share Doc Faisal. Yang bestnya, SHIDA datang beraya semalam! Begitu juga Mail yang sentiasa segak dengan baju melayu dan songkok 'KOMTAR'nya (hehe), ada beraya bersama kami!

Well, I just got home this afternoon and still reeling with the Raya feelings. I guess, I'll update our Raya photos in the next entry.

Nite nite.....

4 comments:

Tyazizul said...

kak Lili..
selamat hari raya!!
sadis laa bukak page ni
lagu m nasir berkumandang..ate
lawo dok muke teman dalam tu?
ke nmpk gemok?
salam lebarannnn dari bumi kangaroo
maaf zahir batin

Ateh said...

hello yana!

thanks for dropping by! agak deme! mestiler lawo...anak sapa haaa???
hihi!
so sorry ari tu...terlebey comment kat blog mike...kekdahnye dah guna broadband kak zura... sekali nak komen satu, jadi lima ko! muahaha!

Ya..salam lebaran dari kami disini...
maaf zahir batin
muahhhhssss!!!!

Doc Faisal said...

Sorry ler lama tak singgah Ipoh, dah dua tahun berturut-turut raya di KL sebab tahun sudah, Mei operation, tahun ni, Dah operation. Wan Cik raya disini... jadi semua raya di KL ler...

Lili said...

Thanks for dropping by...
Faham... kami pun sedia maklum...
InsyaAllah, kita jumpa lagi lain tahun.. it need not have to be during Raya jer... kan?